'1001 jucării pentru copii'

La acest proiect peste 11 voluntari din cadrul firmei Cylex s-au alaturat celor de la Love-Bihor si au cusut peste 200 de jucării. Totul a inceput mai timid, deoarece a durat un pic pana am invatat cum se confectioneaza fiecare model de jucarie.  Insa cu trecerea fiecarui an numarul de jucarii cusute manual de fete a inceput sa creasca semnificativ.

An de an asociatia are ca scop confectionarea a cel putin 1.001 jucarii pentru copii.
Destinatarii acestor jucarii sunt copii cu dizabilitati, cei proveniti din familii nevoiase, cei aflati în spital sau cei care locuiesc în mediul rural. Desigur, nu doar micutii din Bihor au parte de aceste cadouri, o parte din jucariile confectionate ajung si in alte parti din Romania.

Fetele de la Cylex se apuca de cusut in fiecare an prin luna noiembrie. Astfel incercam ca pana in luna decembrie sa realizam cat mai multe jucarii cusute manual.
Unele fete cos in timpul pauzelor de la lucru, altele prefera sa isi duca acasa, insa indiferent unde o fac, fiecare persoana lucreaza cu multa daruire si cu foarte mare atentie.

„1001 jucării pentru copii” este un proiect de suflet, care pe langa faptul ca aduce multa bucurie copiilor, pe noi ne ajuta sa ne relaxam si sa mai invatam ceva nou in fiecare an. Este un proiect care ne aduce an de an:

  • multe zambete
  • multe minute de voluntariat
  • multa daruire
  • multe momente frumoase
  • multe, multe, multe clipe memorabile

Mai jos aveti poze facute in timpul acestor activitati. Va las in compania lor, pentru ca de multe ori o poza face cat o mie de cuvinte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Hand on my shoulder

5 TIPS ON HOW TO BE A BETTER TEAM LEADER